:

Ifjúsági est a Gável testvérekkel

November 7-én közösségünk egy újabb szép élménnyel vált gazdagabbá. Az Eucharist együttes, vagy más néven a Gável testvérek látogattak el közénk. Először szentmisén vettünk részt, s nekik is köszönhetően még mélyebben élhettük át mindnyájan a liturgiát. A szentmise után zsúfolásig megtelt a Quo Vadis központ, ahol az együttes koncertet mutatott be.

A kezdetén kértek mindenkit, hogy ne csak passzív szemlélők, de aktív résztvevői is legyünk az eseménynek. Ahogy telt az idő, egyik dal a másikat követte, mi pedig egyre jobban belekapcsolódtunk az éneklésbe, a légkör egyre felszabadultabb és kellemesebb volt. A testvérek arra bátorítottak: ne féljünk adni magunkból embertársainknak, ne csak elvárásaink legyenek másokkal szemben, de mi is igyekezzünk megnyílni. Néhány értékes CD-t is hoztak magukkal, melyeket megvásárolhattunk.

Az a tény, hogy a helyiség megtelt, bizonyítja, hogy mindnyájan nagyon vágyódtunk az ilyen tanúságtételre. Ez a koncert sokat jelentett mindenkinek. Feltöltődve mentünk haza, új erőt és energiát merítve a mindennapi küzdelmekhez.

Hála Neked, Uram, ezért a szép estéért!

Szöveg: Lapos Zoltán
Képek: Vician András