:

Hirdetések (2020.8.2.)

Ma, a hónap elsővasárnapján szentségi áldással fejezzük be a délelőtti szentmisét. Angyalos Boldogasszony ünnepén – a Porcinkulai búcsú alkalmából itt a ferences templomban, valamint a plébániatemplomokban a mai nap folyamán teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett.

Az idei év során holnaptól szombatig élek a rendes szabadság lehetőségével. Ezért csak jövő vasárnap délelőtt kilenctől lesz ismét magyar szentmise a ferences templomban. Kérem, addig más szentmisék lehetőségeit használják ki a következő néhány napban. Sürgős betegellátás vagy temetés esetén az egész hét folyamán a környékbeli lelkiatyákhoz szíveskedjenek fordulni. Megértésüket köszönöm!

A félreértések elkerülése végett a templomi faliújságon, illetve honlapunkon is megtalálják az egész augusztusi miserendet. Kísérjék figyelemmel, esetlegesen informálják a nem rendszeresen idejáró testvéreket is a szünidei változásokról.

Előzetesen hirdetem, hogy augusztus 20-án a Szent István-napi ünnepi misére este öttől kerül majd sor a Szent Márton Székesegyházban. Kérem, hívjanak meg másokat is a közös ünneplésre.

Kívánom, hogy az új iskolaév és pasztorális év megkezdése előtti augusztus-hónap szolgáljon közösségünk minden tagja és családja felüdülésére, a járványhelyzet okozta feszültségek kipihenésére, hogy szeptembertől újult erővel, közös lelkesedéssel folytathassuk utunkat. Kérem, mindenki találjon alkalmat a megállásra, töltekezésre, ezzel családját és közösségünket is segíti. Kísérjük egymást imáinkkal is!