:

Újabb szolgálataink és szolgálati lehetőségek

 
Rendkívüli áldoztatóink szívesen viszik az Oltáriszentséget hétvégenként azokhoz, akik betegségük / idős koruk miatt, vagy a jelenleg érvényben levő „OP-üzemmódnak” nem megfelelve nem tudnak fizikailag szentmisén részt venni templomainkban. Kérjük az érintett személyek jelentkezését / bejelentését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a pontos név, telefonszám, lakcím, esetleg emelet feltüntetésével.
 
Szeretnénk felkínálni idős vagy beteg testvéreink számára, különösen a magányosan élőknek a (nagyobb) bevásárlás bebiztosítását havi egy-két alkalommal. Élelmiszer, ételek vagy tisztálkodási- és tisztítószerek megvásárlását vállalják önkénteseink. A bevásárlási lista a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldhető, a pontos név, telefonszám, lakcím, esetleg emelet feltüntetésével. A megvásárolt termékek átadásakor a számla alapján történik majd a fizetés, a kiszállításért azonban nem kell fizetni.
 
A „Házasság Hete 2022”-kezdeményezés február 13-20. közti időszakában randizásra buzdítjuk a házaspárokat, vagyis kettesben töltött, egymásra figyelő minőségi időre. A randizás idejére szeretnénk a kisgyermekes házaspároknak felkínálni a gyermekükre / gyermekeikre való felügyelet bebiztosítását. Aki szívesen vállalna ilyen szolgálatot, kérjük, hogy írja meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, mely napokon, és hozzávetőlegesen milyen időszakban tudna a házaspárok segítségére lenni. Ugyanúgy kérjük, a randit tervező házaspárok is írják meg, mely napon igényelnének segítséget és milyen formában.
 
Nyeremények felajánlását várjuk. A Házasság Hetének pozsonyi programjaiba bekapcsolódó házaspárok között szeretnénk néhány ajándékot kisorsolni február 20-án. Ezek felajánlására kínálunk lehetőséget. Lehet az egy utalvány egy gyertyafényes vacsorára, két mozijegy, egy házaspároknak szóló jó könyv, egy közös élmény lehetősége,... vagy akár saját kezűleg készített ajándék is. Örülni fogunk kreativitásuknak. A felajánlott ajándékokat kérjük legkésőbb február 12-ig eljuttatni a közösség lelkipásztorához. Szívből köszönjük
 
Alap- és középiskolás fiúkat hívunk ministrálni. Érdeklődni a szentmisék előtt lehet a sekrestyében Tamás atyánál.
 
Segítség a pozsonyi fedélnélkülieknek – néhány tipp a sok közül, kattintson IDE.
 
Folyt.köv. 😊