:

24-órás engesztelő adoráció

A konkrét dátumú kezdeményezés, amiről az alábbi eredeti bejegyzés szól, sikeresen megvalósult, köszönet mindazoknak, akik bekapcsolódtak!!! De persze a szentségimádási időket lehet és ajánlott is folytatni, szeretettel buzdítunk minden jószándékú embert, hívőket és keresőket... Találjunk időt, akár valamilyen konkrét rendszerességgel, amikor az Oltáriszentség előtt időzve, Istent dicsőítve töltekezünk, engesztelünk, mondunk köszönetet és kérünk. Most, a koronavírus-járvány idején is. Templomban, templom előtt, vagy a rendkívüli módon - élő adáson keresztül.

***

A jelen helyzetre való tekintettel rendkívüli szervezésben szeretnénk 24-órás nagyböjti engesztelő adorációra hívni az érdeklődőket, fél-fél óra bekapcsolódással: engesztelni saját magunk, családunk, közösségünk, nemzetünk és a világ bűneiért.

Az alább mellékelt online táblázatba lehet beiratkozni, egy időpontra nyugodtan többen is jelentkezhetnek. Lehet személyesen betérve egy templomba, vagy templom előtt időzve imádkozni, vagy pedig az élő közvetítésen keresztül szemlélni a Szentostyát – az Eucharisztiát, tudatosítva, hogy a megdicsőült Jézus Krisztus szeretetből köztünk maradt az Oltáriszentségben.

Nagy tisztelettel, hódolattal ajánljuk fel ezt a rendkívüli módon szervezett, de a jelen helyzetet jól kihasználni próbáló engesztelő nagyböjti kezdeményezést. Lehet saját szavakkal, gondolatokkal, csendben elmélkedni, fohászkodni, lehet engesztelő imákat, litániát, az isteni irgalmasság rózsafüzérét, vagy a fájdalmas szentolvasót imádkozni, kinek mi segít jobban elmélyülni.

A 24-órás engesztelő adoráció pénteken (3.20.) délután háromkor, az isteni irgalmasság órájában kezdődik és szombaton délután háromig tart.

Feliratkozási lehetőség:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gOLcqZFLbLAxvk2H6GMoMorECG-v4QWZhwdRmtqZeh4/edit#gid=0

Az adorációs kápolna online:

https://www.youtube.com/watch?v=XMBusENP19M