:

Hirdetések (2020.3.1.)

Hétfőn reggel nyolckor lesz szentmise, buzdítom a nagyböjti időben a helyi magyar nyugdíjas testvéreket s mindazokat, akiknek reggel szabadjuk van, hogy éljenek a reggeli magyar mise lehetőségével. Szerdán, csütörtökön és pénteken este hattól lesznek a köznapi magyar szentmisék. Szintén kérem, hogy aki csak teheti, iktasson be programjába főleg most a böjti időben néhány köznapi szentmisét is. Szerdán várjuk az egyetemistákat, a mise után találkozó is lesz a számukra. A csütörtöki mise végén szentségimádásra hívom a testvéreket, pénteken pedig a mise előtt fél órával a keresztutat fogjuk együtt imádkozni.

Szombaton kateketikai nap lesz, ezért nem itt, hanem a Miletič utcai szalézi templomban lesz aznap a magyar szentmise, mégpedig délelőtt 9 órai kezdettel. Oda várjuk a kedves híveket, ahol a mise után előadásokra kerül sor.

Az elsőpéntekes héten gyóntatás a szerdai és csütörtöki szentmisék előtt lesz.

Jövő vasárnap kérem, hogy minden leendő elsőáldozó a számukra elkészített padokon foglaljon helyet a templomban, s ne felejtsék el a kért feladatot elkészíteni.

Jövő vasárnap a mise után kávézásra is sor kerül majd.

Köszönet a részvételért az elmúlt napok programjain: a hamvazószerdai misén, a keresztúton és tanúságtevő imaesten, valamint akik bekapcsolódtak a Teréz anya nővérei számára szervezett jótékonysági gyűjtésbe! Köszönöm a MÉCS, az Édesanyák Imái és a Regina Pacis szolgálatát!

A héten kedden délután négytől, szerdán pedig délelőtt kilenctől az Édesanyák Imái csoportok hívják az érdeklődő édesanyákat imatalálkozóra a Ferienčík utcai Közösségi Házunkba.

A héten elindul a közösségi ruhabörze-kezdeményezés, a Remény újság mellől vihetnek tájékoztató szórólapot róla. Kérem, minél többen kapcsolódjanak majd be!

Akik szívesen vennének részt magyar nyelvű mentálhigiénés képzésen, a faliújságra kifüggesztett plakáton találnak információkat.

Az eucharisztikus kongresszusra készülve a szívesen rajtolók, óvodás korúaktól a középiskolásokig bekapcsolódhatnak egy rajzpályázatba. Részletek a faliújságon.

A héten közösségünk három újabb tagját kísérjük utolsó földi útjára. Imádkozzunk lelki üdvükért. Örülök annak, hogy mindhárman, s az utóbbi időben az elhunytak többsége a szentségekkel ellátva, felkészülten indulnak a nagy útra. Köszönet ezért a hozzátartozóknak is! Imádkozzunk továbbá közösségünk beteg és szenvedő tagjaiért is, böjtöt, szentségimádást, köznapi miselátogatást is rendszeresen felajánlva értük!

Idén is támogathatják adójuk 2%-nak felajánlásával a közösség anyagi kiadásait. Nyomtatványok Pálinkás Andrástól és Sima Kanyicska Évától kérhetők. Köszönjük!

Áldott nagyböjti készülődést kívánok!