:

Hirdetések (2020.2.16.)

Ma indulunk az idei közösségi sítúrára. Ezért a héten itt, a ferences templomban nem lesznek magyar nyelvű köznapi szentmisék. Vasárnap már természetesen a szokásos miserend lesz érvényben: tehát a ferences templomban délelőtt 9-kor, a Blumentálban este 18-kor lesz magyar nyelvű vasárnapi szentmise.

A jövő vasárnapi mise után kávézás is lesz a refektóriumban.

Szombaton, azaz február 22-én folytatódik a magyar nyelvű teológiai Szabadegyetem. Délelőtt fél kilenckor a jezsuita templomban lesz magyar nyelvű szentmise, utána pedig az előadásokra kerül sor. Az egyik előadó Dr. Papp Miklós görögkatolikus atya, erkölcsteológus lesz. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Figyelmükbe ajánlom a Remény hetilapot, annak rendszeres megvásárlását. Az aktuális szám 9. oldalán értékes cikket olvashatnak a szentségimádásról. Buzdítom a kedves híveket, hogy rendszeresen találjanak időt a csendes szentségimádásra, napközben vagy épp a szentmisék előtt. Fontos időt kell jelentenie mindennapjainkban az Úr előtt időzni.

Február végéig szükséges leadni a kitöltött jelentkezési lapot azoknak, akik közösségünk szervezésében szeretnének részt venni a szeptemberi budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson.

A faliújságon találják a közelgő nagyböjti időszak lelki programjait, valamint a közösségen belül működő kisebb csoportok aktív bekapcsolódásának lehetőségeit. Kérem, olvassák végig figyelmesen.

Idén is hozzájárulhatnak közösségünk kiadásainak fedezéséhez adójuk 2%-nak felajánlásával a Szent Kinga Egyesület javára. Köszönjük!

Kellemes tavaszi szünetet, áldásos, szép napokat mindenkinek!