:

Hirdetések (2018.7.8.)

A héten kedd kivételével lesznek magyar szentmisék, a szokásos időpontokban.

Szerdától szombatig Papp Tihamér esztergomi ferences atya fogja a miséket celebrálni. Pénteken este 18 órakor ünnepi aranymisét tart a pozsonyi ferences templomban. Kérem szépen a kedves hívek részvételét minél nagyobb számban. Többen nyaralnak, illetve a „Kaptár” ifjúsági táborban lesznek a helyi fiatalok közül is többen, de kérem, hogy aki tud, igyekezzen eljönni a szentmisére, illetve kérem a ministráns-szolgálat bebiztosítását is.

Szerencsésen hazaérkeztünk a balatoni ifjúsági kerékpártúráról, köszönjük szépen az imádságos hátteret. Élménybeszámolókat a résztvevőkkel személyesen beszélgetve hallhatnak.

Továbbra is imádkozzunk a nyári szünidő minden napján egy tized rózsafüzért egymásért, a közösségi rendezvényekért, mindenki testi-lelki megpihenéséért és feltöltődésért a nyár folyamán. Ilyen emberekkel sokkal jobb az együttműködés, járuljunk hozzá ezért saját pihenésünk és nyári töltekezésünk által is ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjunk majd a közösségben szolgálatot teljesíteni a következő pasztorális év során.

A július 16-án kezdődő közösségi nyaralásra és gyerektáborra közel kilencvenen megyünk majd Kovácspatakra. Július 16-án, hétfőn reggel 8 órakor a ferences templomban szentmisével kezdjük a programot, s a reggeli mise után a csomagokkal együtt megyünk a Quo Vadis Házhoz, ahol felszállunk a két autóbuszra. A misére azokat is szeretettel várjuk majd, akik az útraindulókért és útraindulókkal közösen imádkozni kívánnak.

Testi-lelki felüdülést szolgáló napokat kívánok mindenkinek, áldott vasárnapot, szép vakációs hetet!