:

Hirdetések (2018.7.15.)

A közösségi nyaralás és a fiataljaink által vezetett gyerektábor holnap, hétfőn veszi kezdetét. Reggel 8 órakor szentmisével kezdjük a közel kilencven résztvevő közös programját. Mindenki magával hozhatja már a szentmisére a csomagjait, a mise végeztével közösen sétálunk majd át a Quo Vadis Házhoz, ahol felszállunk a két autóbuszra. Kovácspatakon, a tábor helyszínén az első közös étkezés már a hétfői ebéd lesz. Ne felejtsék otthon a személyigazolványt és az egészségügyi kártyájukat. A hétfő reggeli szentmisére természetesen azokat is szeretettel hívjuk és várjuk, akik a kirándulásra nem jönnek. Együtt imádkozhatunk így is egymásért, s a többi napon is találjunk időt egy tized rózsafüzérre, amit a közösségért, a nyári programokért, mindenki testi-lelki megújulásáért ajánlhatunk fel. A hazaérkezés szombaton a koraesti órákra tervezett.

Ezért a ferences templomban csak hétfőn reggel 8-kor, utána pedig majd csak vasárnap, a szokott időben, délelőtt 9-kor lesznek magyar szentmisék.

Július 26-án, Szent Anna és Szent Joakim, a nagyszülők védőszentjeinek liturgikus emléknapján ismét megszervezzük a nagyszülők és unokáik közös ünnepét. Kérjük, hogy minél többen kapcsolódjanak be a kezdeményezésbe.

Augusztus 25-én és 26-án további erdélyi vendégek látogatnak Pozsonyba. A múlt évi szíves erdélyi fogadtatást most nekünk lesz alkalmunk viszonozni. Az erdélyi csoport a helyi hívek segítségét kéri: családoknál szeretnének szállást kérni egy éjszakára, szombatról vasárnapra. Akik szívesen fogadnának otthonukba egy vagy több személyt és reggelit tudnának adni vendégeiknek, majd pedig eljönni velük a vasárnapi szentmisére, kérem, hogy Seňan Ilonánál szíveskedjenek feliratkozni.

További tartalmas nyári napokat kívánok mindenkinek!