:

Hirdetések (2018.6.3.)

Köszönet a részvételért a tegnapi szentségimádáson!

A héten szerdán, csütörtökön és pénteken este lesznek köznapi magyar misék a ferences templomban. Hétfőn és kedden reggel tanulmányi utam miatt, szombaton pedig a máriavölgyi misénk miatt a 8 órai misék elmaradnak.

Pénteken, június 8-án Jézus Szívének főünnepe lesz. Az esti misében felajánljuk egész közösségünket Jézus Szívének oltalmába. Ugyancsak ebben a misében a Jézus Szíve szerinti vértanú pap, Boldog Brenner János képét fogjuk megáldani, közbenjárását kérve a jövőben még inkább szeretnénk Jézus Szíve szerinti papokért, újabb jó papi hivatásokért imádkozni. Hívom erre a misére a Jézus Szíve Családok tagjait, a ministránsokat és minden jószándékú Jézus Szíve-tisztelőt!

Szombaton, június 9-én Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapján a helyi Ferences Világi Rend tagjaival együtt hívunk minden jószándékú Mária-tisztelőt Máriavölgybe. A menetrendszerinti járat 7:40-kor indul a Szlovák Nemzeti Felkelés hídjától (Most SNP), a 37-es számú autóbusz egészen a máriavölgyi főtérre megy, tehát nem kell majd a templomhoz sokat gyalogolni.  8:45-kor a máriavölgyi kegytemplomban magyar szentmisére kerül sor, utána pedig a felújított Mária-barlangnál az örvendetes rózsafüzért fogjuk imádkozni. További részletek a faliújságon.

Jövő vasárnap az idei utolsó diákmise lesz. A diákmisét követően a Rozália-kápolnában minden gyermek feltöltheti misenaplóját a hiányzó matricákkal.

Ugyancsak jövő vasárnap, tehát június 10-én a mise után, a Rozália-kápolnában kezdem majd beírni a naptárba a miseszándékokat 2018 második félévére.

A kávézás jövő vasárnap elmarad.

Aki még szeretne jönni a közösségi nyaralásra és gyerektáborra, kérjük, mihamarabb szíveskedjék leadni a kitöltött jelentkezési lapot.

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!