:

Hirdetések (2018. 6. 17.)

Az előttünk álló hét folyamán hétfőtől péntekig lesznek köznapi szentmisék, minden nap a szokott időpontban. A misék előtt gyónásra is lehetőség kínálkozik. A szombat reggeli magyar mise június 23-án elmarad.

Vasárnap június utolsó vasárnapja lesz. Az iskolaév végéhez közeledve a délelőtt 9 órai misében a Te Deum eléneklésével is hálát adunk a Mindenhatónak az elmúlt hónapok során nyújtott segítségéért. Szeretettel hívom a tanulókat, diákokat, egyetemi hallgatókat, pedagógusokat, hitoktatókat, cserkészvezetőket, a szülőket és a nagyszülőket az iskolaévet záró hálaadó szentmisére.

Ugyancsak a jövő vasárnapi délelőtti szentmisében szeretnék hálát adni papi hivatásom ajándékáért és a tíz éves papi szolgálatért.

Július 2-5. között idén is megszervezzük a balatoni kerékpártúrát. Még van néhány szabad hely, a napokban lehet nálam jelentkezni.

Kérjük, hogy a nyári gyerektáborra és a felnőttek közösségi nyaralására szíveskedjenek minél hamarabb leadni a kitöltött jelentkezési lapokat, illetve befizetni az anyagi hozzájárulást a kiadásokhoz. Köszönjük!

Áldott vasárnapot és hetet kívánok közösségünk minden tagjának, minden családnak!