:

Hirdetések (2018.4.8.)

Ma, az Isteni Irgalmasság vasárnapja van. A mise után várjuk a kedves híveket a refektóriumba. A gyerekek ott vehetik át a matricát misenaplóikba, illetve a május 1-i boldoggá avatásra is ott lehet befizetni a buszdíjat Horváth Ilonánál. Kérjük, hogy aki még nem tette ezt meg, szíveskedjék legkésőbb e hét végéig rendezni. Az ötvenfős autóbusz már teljesen megtelt.

A héten minden nap a szokott időpontokban lesznek a szentmisék. Hétfőn emlékezünk meg Urunk születésének hírüladásáról, amit az oltárkép is felidéz. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe idén a Nagyhét miatt került a Húsvét nyolcadát követő első köznapra.

Szerdán, az ifjúsági mise végén rövid zenés szentségimádás lesz.

Csütörtökön a mise előtt, 17:10-től csendes szentségimádási óra lesz templomunkban az esti magyar mise kezdetéig.

Pénteken, április 13-án 16:30-tól a Korona társalgóban a „Szentségimádás iskolájának” harmadik része kerül levetítésre. Ezekkel a kezdeményezésekkel és a felkínált lehetőségek kihasználásával is készülünk a NEK-re.

Kérjük, hogy a faliújságra kifüggesztett ívre iratkozzanak fel azok a személyek, akik szeretnék rendszeresen, hétről-hétre vásárolni a Remény újságot, s még nem írták be a nevüket a táblázatba.

Mától a bérmálkozásra jelentkezett fiatalok fogják a vasárnapi misék könyörgéseit felolvasni. A kijáratnál és a refektóriumban lehet egy-egy bérmálkozó nevével ellátott cédulát húzni, s az adott fiatalért az egész készület ideje alatt lehet rendszeresen imádkozni.

A családokat összefogó kezdeményezésünkre is lehet még jelentkezni, amit Pünkösdvasárnap indítunk majd el. Tájékoztató és jelentkezési lap az újságoknál található és onnét vihető el kitöltésre.

Jövő vasárnap a perselypénz a torony felújítására lesz fordítva. Továbbá szívesen fogadjuk adójuk 2%-t a Szent Kinga Egyesület számára, a közösségi rendezvények támogatására. Köszönjük!