:

Hirdetések (2018.4.1.)

Csütörtökön és pénteken az ifjúságpasztorációval foglalkozó lelkészek találkozóján veszek részt Budapesten. Ezért a ferences templomban csütörtökön este Haľko József püspök atya fog misézni, pénteken pedig Tomasek László atya fog majd helyettesíteni.

Szombaton, a hónap elsőszombatján a reggeli mise előtt, 7:30-kor ismét újabb papi hivatásokért imádkozhatunk együtt az Oltáriszentség előtt. Kérem, minél többen kapcsolódjanak be, csakúgy, mint Húsvét nyolcadában aki csak teheti, minél gyakrabban vegyen részt szentmisén.

Szombaton 9-kor a Korona társalgóban lesz az elsőáldozásra készülők újabb találkozója.

Jövő vasárnap az Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz. A diákmise után, amire várjuk többek közt az elsőáldozásra és bérmálkozásra jelentkezett gyerekeket és fiatalokat, a refektóriumban „kávézás” is lesz. Kérjük a segítséget a mise előtt és a találkozó végén is.

Jövő vasárnaptól már a következő bérmálkozásra bejelentett fiatalok fogják olvasni a vasárnapi miséken az egyetemes könyörgéseket, kérem, kísérjék figyelemmel a lektorok beosztását a faliújságon vagy honlapunkon.

Hálás köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik Nagyböjt, Nagyhét és Húsvét méltó átéléséhez bármilyen módon hozzájárultak közösségünkben. Köszönet a ministrálásért, éneklésért, orgonálásért, előimádkozásokért, felolvasásokért és további liturgikus szolgálatokért, a takarításért, áldozati adományok biztosításáért, további szervezési munkákért, s nem utolsó sorban a közösségért és közösséggel mondott imákért, jószándékért!

Áldott Húsvétot kívánok közösségünk minden tagjának, minden családjának, az otthon maradt beteg és idős testvéreinknek is!

Jövő vasárnapig tart Húsvét nyolcada és egészen Pünkösdvasárnapig a húsvéti időszak. Holnap, húsvéthétfőn magyar nyelvű szentmise itt a ferences templomban lesz délelőtt 9-kor, valamint a horvátjárfalui plébániatemplomban 10 órai kezdettel.