:

Hirdetések (2018.4.15.)

A héten hétfőtől péntekig minden nap a szokott időpontokban lesznek a magyar misék. Szombaton délelőtt fél kilenckor viszont a jezsuita templomban lesz magyar mise, utána pedig a Szabadegyetem újabb előadásai. Ez az idei iskolaévben az utolsó előtti Szabadegyetem, kérem, hogy minél többen éljenek a lehetőséggel és vegyenek részt a hasznos tanulmányi napon.

Vasárnap Jó Pásztor Vasárnapja lesz, a Hivatások Világnapja. A jövő vasárnapi misében kezdjük majd el a kilencedet Brenner János május 1-i boldoggáavatása előtt, újabb papi hivatásokért felajánlva azt.

Május 6-án, az Anyák-napi misében a gyermeket váró édesanyák megáldására is sor kerül majd, ha lesznek jelentkezők erre az áldásra. Az érintettek kérjük, hogy április 29-ig jelentkezzenek.

Május 8-ára a Családok Éve keretében egy családok számára szervezett kirándulásra hívjuk a családokat Csorna – Pannonhalma – Győr útvonallal. A gyermekes szülők Vician Líviánál jelentkezhetnek.

Május 20-án, Pünkösdvasárnap a délelőtti misében kerülnek majd bemutatásra a bérmálkozók. Kérjük, úgy tervezzenek, hogy a bejelentkezettek mindannyian itt tudjanak lenni a misén. Kérjük továbbá a 2017 és 2015 őszén bérmálkozottak részvételét is az idei pünkösdvasárnapi szentmisén, ha lehet, bérmaszüleikkel együtt.

Május 26-án, szombaton pedig lehetőség lesz Budapestre utazni az Örökimádás-templomba egy egynapos lelki napra, amelyen a házigazdák és előadók már általunk is ismert személyek lesznek: Versegi Beáta Mária nővér, aki adventben tartotta Pozsonyban a lelki napot, valamint Fábry Kornél atya, a NEK titkára, aki januárban járt nálunk. Mindenkit szeretettel várunk! Jelentkezni Horváth Ilonánál lehet, a részvételi díj, ami az útiköltséget és a biztosítást is tartalmazza 21 euro lesz.