:

Hirdetések (2018.2.11.)

Hálás köszönet minden résztvevőnek a tegnapi farsangi bálon és külön köszönet a segítőknek, szervezőknek, díszítőknek, s akik bármilyen formában támogatták ezt a közösségi összejövetelt!

A héten szerdán elkezdődik a nagyböjti időszak. Hamvazószerdán egésznapos böjt és hústilalom van, a magyar mise 18-kor kezdődik a ferences templomban.

Pénteken 17:30-tól lesz az idei első keresztúti ájtatosság a ferences templomban. A boldoggáavatás előtt álló Brenner János egykori emlékévére készült imaszövegekkel fogunk imádkozni a papokért, papi hivatásokért a közös magyar keresztúton.

Szombaton délelőtt 10 órakor ünnepi szentmisére kerül a Szent Márton Székesegyházban a Pozsonyi Főegyházmegye fennállásának 10. évfordulója alkalmából.

Kérjük, hogy akik a zubereci sítúrára jelentkeztek és vonattal terveznek utazni, a napokban adják le Varga Máriának a kedvezményes utazásra feljogosító igazolványaikat, hogy még a héten meg lehessen vásárolni a vonatjegyeket.

A májusi csíksomlyói pünkösdi búcsúra lehet jelentkezni Dunaszerdahelyi indulással. Az autóbuszt Tomanovics Györgyék szervezik, akikkel a nyáron is kirándultunk már Erdélybe. A program és az elérhetőségek, ahol jelentkezni lehet, a faliújságon található.

Ma, az első lourdesi Mária-jelenés 160. évfordulóján, a Betegek Világnapján imádkozzunk közösségünk és családjaink beteg tagjaiért, városunk kórházainak betegeiért és mindazokért, akik időseket, betegeket gondoznak, ápolnak, gyógyítanak, kérjük számukra Isten áldását Szűz Mária, Betegek Gyógyítója közbenjárására. Aki csak teheti, látogasson meg a héten egy beteg vagy idős embert, adjon szeretettel és törődéssel az idejéből, jóságából!