:

Hirdetések (2017.12.17.)

Hétfőn reggel 6-kor az idei advent utolsó magyar roráté miséjére kerül sor. Este pedig 17:30 órai kezdettel adventi hangverseny lesz a ferences templomban Magyarország Pozsonyi Nagykövetsége szervezésében. További részletek, csakúgy, mint a karácsonyi miserend a faliújságon olvashatók.

Szerdán, csütörtökön és pénteken délután 16 órától lesz magyar nyelvű gyóntatás a ferences templom gyóntatófolyosóján az esti magyar misék kezdetéig. Ez alkalommal az iskolásokat is ebben az időpontban várjuk a karácsony előtti gyónásuk elvégzésére ide a templomba.

Vasárnap délelőtt 9-kor advent negyedik vasárnapi miséjét fogjuk bemutatni a ferences templomban, az este 22-kor kezdődő ünnepi misében pedig már a szenteste keretében Jézus Krisztus születését kezdjük ünnepelni. Ezen a napon a Virágvölgyi templomban nem lesz magyar szentmise.

A héten a magyar misék keretében lesz leadható az „Adventi ABC” szelvénye, amit majd a december 25-i misében az áldozati adományokkal együtt helyezünk az oltár elé.

Az elmúlt napokban átadtuk az élelmiszeradományt Teréz anya pozsonyligetfalui nővéreinek, illetve két erdélyi gyermekotthonba postáztuk a gyerekek által felajánlott ajándékokat. Minden támogatónak és segítőnek szívből mondunk köszönetet!

Köszönet a lelkinapon segítőknek és résztvevőknek. S köszönet mindazoknak, akik munkájukkal és imáikkal segítik a közösséget. Kérem, hogy továbbra is imádkozzanak rendszeresen a közösség nagy családjáért!

Kívánom, hogy advent utolsó hete teljen békében, lelki örömben, imádságos várakozásban, a tevékeny szeretet és megbékélés jegyében!