:

Hirdetések (2017.8.27.)

A nyári közösségi programok befejeztével a héten a hivatalos szabadságomat fogom tölteni. Hétfőtől szombatig a ferences templomban nem lesznek magyar szentmisék. Legközelebb jövő vasárnap, szeptember 3-án lesznek ismét magyar misék a ferences és a virágvölgyi templomokban.

Már lehet jelentkezni a teológiai Szabadegyetem októbertől induló újabb évfolyamára. Jelentkezési lapokat a Remény újságok mellett találnak, illetve ITT.

Idejében szeretném meghívni a szeptember 5-i találkozóra a Korona társalgóba az imacsoportok és lelkiségi mozgalmak vezetőit, az ifjúsági csoportok vezetőit, a pasztorális tanács tagjait, a Szent Kinga Egyesület tagjait, a Korona társalgó önkénteseit, a hitoktatókat, és minden együttműködni kívánó jószándékú embert, aki szolgálattal és imával kívánja segíteni a közösség következő pasztorális évét is, megbeszélve a terveket, javaslatokat. Addig is kérem, hogy mindennap imádkozzák közösségünkért és a gyümölcsöző megbeszélésért a dicsőséges szentolvasó harmadik tizedét!

Szeptember 16-án egynapos nyárvégi kirándulást szervezünk. A Szent László Emlékév keretén belül felkeressük a budapest-kőbányai Szent László templomot, amit a pozsonyi Kék-templomhoz hasonlóan szintén Lechner Ödön tervezett, ezt követően imádkozunk majd a budai pálos Sziklatemplomban, délben Máriaremetén részt veszünk az Erdő Péter bíboros úr, valamint Székely János és Bíró László püspök atyák által celebrált szentmisén, amire a Mindszenty-zarándoklat keretén belül kerül sor, utána pedig Szentendrére kirándulunk. További részleteket a kifüggesztett plakáton, valamint ITT találnak.