:

Hirdetések (2018.9.16.)

A héten hétfőn reggel 8 órakor, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig este 18 órai kezdettel lesznek magyar nyelvű köznapi misék a ferences templomban.

Szombaton Máriavölgyben tartjuk a tanévkezdő ifjúsági napot. Szeretettel várunk minden fiatalt. A kedves híveket is meghívjuk a délután egy órakor kezdődő szentmisére a máriavölgyi bazilikába, hogy a fiatalokkal együtt és a fiatalokért imádkozzanak. Kérjük, hogy aki teheti, egy kosárban sós vagy édes süteményt is hozzon magával, amivel a mise után a templom melletti téren a résztvevőket meg lehet majd kínálni. Az Ars Sacra fesztivál keretén belül a szombati mise után Sík Sándorról is láthatnak egy zenés műsort Máriavölgyben.

Ugyancsak szombatra kínálok értékes programot a közösség házaspárjainak. „Olaj a tűzre” elnevezésű négyrészes párkapcsolati műhelyt tartanak jól ismert és kedves kecskeméti vendégeink, a Néma házaspár. A háromórás találkozó első alkalma tehát most szombaton, szeptember 22-én délután 16 órakor kezdődik az új közösségi házunkban a Ferienčík utca 7-es szám alatt. Minden érdeklődő házaspárnak szeretettel ajánlom ezt a lehetőséget!

Vasárnap, szeptember 23-án délután 15:30-tól a Pozsonyi Magyar Nagykövetség épületében Avilai Szent Terézről szóló film levetítésére kerül sor az Ars Sacra fesztivál alkalmából. A szervezők szeretettel hívják az érdeklődőket, a belépés díjtalan.

Ma a mise után lehet még jelentkezési lapot kérni az elsőáldozásra, a gyerekek a Rozália-kápolnában kérhetnek misenaplót, illetve akinek már van, jöhet a pecsétért. A Remények mellől jelentkezési lap vihető a Szabadegyetem újabb évfolyamára.

A jövő vasárnapi mise után „kávéház” lesz a refektóriumban. Kérjük az önkéntes segítséget hozzá!