:

Hirdetések (2018.2.25.)

A héten csütörtökön 17:10-től csendes szentségimádási óra lesz a ferences templomban a magyar mise kezdetéig. Találjunk időt a személyes imára magunkért, másokért, a közösségért, élőkért és elhunytjainkért.

Pénteken 16:30-kor a Korona társalgóban levetítésre kerül a „Szentségimádás iskolája” – 2. rész. Buzdítjuk a kedves híveket a részvételre. A félórás videó után győzhető lesz eljutni a templomba.

Pénteken a mise előtt, 17:30-kor kezdődik a keresztúti ájtatosság, ami a családokért lesz felajánlva. Buzdítjuk a családokat, minél több családtagot, minden generációt a részvételre. Használjuk ki nagyböjtben mind a köznapi misék lehetőségét, mind a pénteki keresztutakon való részvételt.

Az elsőpéntekes hét folyamán most hétfőn, kedden és szerdán lesz gyónási lehetőség a magyar misék előtt.

Szombaton, elsőszombat lévén a reggeli mise előtt 7:30-tól az Oltáriszentség előtt imádkozhatjuk közösen a rózsafüzért újabb papi hivatásokért. Vállaljunk áldozatot különösen most a nagyböjti időben e nemes imaszándékért, jöjjünk össze minél többen az imádságra.

Vasárnap tematikus homília lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülés jegyében, s az elsővasárnapi mise szentségi áldással fejeződik majd be.

Jövő vasárnap délután indulunk a közösségi sítúrára Zuberecre, több mint hetvenen.

A mai mise után „kávéház” lesz a refektóriumban, ahol lehet jelentkezni Horváth Ilonánál a május 1-i szombathelyi útra, Brenner János boldoggá avatására. Minden korosztályt, a családokat és fiatalokat is hívjuk.

Személyi jövedelemadójuk 2%-át idén is felajánlhatják a közösség programjait anyagilag támogató Szent Kinga Egyesület javára. Hálásan köszönjük!