:

Hirdetések évközi idő 13. vasárnapján

A mai szentmisét követően a nyári szünidő előtti utolsó kávézásra kerül sor a refektóriumban. A kávézás alkalmával lehetőségük nyílik adományaikkal támogatni a közösség nyári gyermek- és ifjúsági táborát, amelyet július utolsó hetében Jókán fogunk tartani, amelyre jelentkezési lap még a faliújságról vihető. Előre is hálásan köszönjük támogatásukat!

*

Kérjük, hogy akik jelentkeztek a bártfai szabadságra, a vonatjegyek megvásárlása végett kölcsönözzék a különféle utazási kedvezményre szolgáló igazolványaikat Varga Máriának vagy Vician Líviának.

*

Holnap, hétfőn Szent Péter és Pál apostolok főünnepe lesz, parancsolt ünnep. A szentmise a ferences templomban nem reggel lesz, hanem este 18 órai kezdettel.

*

Szeretném megkérni közösségünk gazdasági tanácsának tagjait, hogy a jövő vasárnapi szentmise után maradjanak itt egy megbeszélésre.

*

Közösségünkben a bérmálás szentségének kiszolgáltatására szeptember 13-án, vasárnap kerül majd sor itt a ferences templomban a 9 órakor kezdődő szentmise keretében. Kísérjük imáinkkal a bérmálkozásra készülő fiatalokat!

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421 911 912 410.

*

Áldott vasárnapot, szép nyarat, kellemes vakációt kívánok!

 

2015. június 28.                                                             Tamás atya