:

Hirdetések évközi idő 12. vasárnapján

A csütörtök esti szentmisét Kollárik Dávid újmisés atya, az új somorjai káplán fogja celebrálni. Szeretettel hívjuk a kedves híveket!

*

Ugyancsak csütörtökön, a szentmise után az akadémiai év utolsó olasz nyelvóráját fogjuk megtartani. Szeretettel hívom mindazokat, akik hosszabb-rövidebb ideig csatlakoztak a csoporthoz az elmúlt hónapok alatt!

*

Jövő vasárnap a szentmise keretében elénekelt Te Deum által is szeretnénk hálát adni a Jóistennek minden ajándékáért, amit a végéhez közeledő akadémiai év folyamán kaptunk tőle: elsősorban a tanulók, diákok, egyetemi hallgatók, pedagógusok, szülők, nagyszülők, illetve mindenki, aki felelős módon részese a közös fejlődés előmozdításának. Kérem, hogy a gyerekek legkésőbb szombatig juttassák el hozzám szentmisenaplóikat, hogy jövő vasárnap megjutalmazhassuk a legszorgalmasabbakat.

*

Jövő vasárnap a nyári szünidő előtti utolsó kávézásra kerül sor a szentmisét követően. A kávézás alkalmával lehetőségük nyílik majd adományaikkal támogatni a közösség nyári gyermek- és ifjúsági táborát, amelyet július utolsó hetében Jókán fogunk tartani. Előre is hálásan köszönjük!

*

A táborra, valamint a már említett szabadegyetemre – tehát a szentírással, filozófiával és teológiával kapcsolatos előadássorozatra, ami ősztől indul a szomszédos jezsuitáknál magyar nyelven, templomunk magyar nyelvű faliújságáról vihetnek jelentkezési lapokat.

*

Kérjük, hogy akik jelentkeztek a bártfai szabadságra, a vonatjegyek megvásárlása végett kölcsönözzék a különféle utazási kedvezményre szolgáló igazolványaikat Varga Máriának vagy Vician Líviának.

*

Szívből gratulálunk azoknak a fiataloknak, akik ma első alkalommal járultak a szentáldozáshoz. Kísérjük imáinkkal azokat is, akik az őszi bérmálkozásra készülnek közösségünkben.

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421 911 912 410.

*

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!

2015. június 21.                                                             Tamás atya