:

Hirdetések (2019.4.21.)

Holnap, húsvéthétfőn a ferences templomban reggel 8-kor lesz magyar nyelvű szentmise.

Ugyancsak holnap, húsvéthétfőn délelőtt 10 órakor, immár hagyományosan a horvátjárfalui plébániatemplomban is lesz magyar szentmise.

Szerdától a szokásos miserend lesz érvényben. Egész héten húsvét nyolcadát éljük át, minden nap liturgikus ünnepnek számít.

Csütörtökön, a húsvéti örömben, s egyben Szent Márk liturgikus ünnepe kapcsán 17 órai kezdettel itt, a ferences templomban ünnepi hangversenyre kerül sor, mégpedig a  budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia egyházzenei tanszékének kórusa ad értékes koncertet a hatos szentmise kezdetéig. A gazdag repertoár a faliújságon olvasható. A hangverseny ingyenes, mindenkit szeretettel hívunk!

Jövő vasárnap az Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz, a délelőtti mise előtt, háromnegyed kilenctől az irgalmasság rózsafüzérének közös imádkozására hívom a kedves híveket ide, a ferences templomba!

Május 18-án autóbuszt indítunk a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra, valamint a Gyerekmarosra. Szeretettel hívom a leendő elsőáldozókat és szüleiket, a leendő bérmálkozókat, a cserkészeket, az alap- és középiskolás, valamint az egyetemista-korú fiatalokat! A további részletekről és a jelentkezési lehetőségről a következő vasárnapok hirdetéseiben, valamint az iskolai hittanórán értesülhetnek majd.

Hálás köszönet mindennemű segítségért, liturgikus szolgálatért s a közös ünneplésért az elmúlt napok során!

Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, közösségünk minden családjának, minden tagjának!