:

Hirdetések (2018.10.21.)

A mai gyűjtésre felajánlott adományiakat a Jóisten jutalmazza gazdagon!

Az előttünk álló héten hétfőn és kedden kivételesen nem lesznek reggel magyar misék a ferences templomban.

Szerdán, csütörtökön és pénteken este hat órakor, szombaton pedig reggel nyolc órakor lesznek a köznapi magyar szentmisék.

Szerdán az ifjúsági mise után a Közösségi Házba várjuk a fiatalokat, a katekizmussal foglalkozó összejövetelre.

Pénteken délután fél öttől az óvodások hittanja lesz a Közösségi Házban.

Szombaton, október 27-én a ministránsok számára lesz közös program. A 6 és 30 év közötti ministráns fiúkat hívom a reggeli misére, majd innen közösen átvonulva a találkozóra a Közösségi Házba, onnan pedig kedvező időjárás esetén közös túrára. Megfelelő öltözetben érkezve, kérem, hogy élelmet és folyadékot, valamint bérletet a tömegközlekedésre hozzanak magukkal. A program a késődélutáni órákban fejeződik majd be.

Vasárnap 8:20-tól lesz lehetőség együtt imádkozni a rózsafüzért a mise előtt. Kérem, hogy minél többen kapcsolódjanak be az idei október utolsó vasárnapján is a szentolvasó közösségi imádkozásába!

A jövő vasárnapi mise után közösségi összejövetel lesz a refektóriumban. Kérjük a segítséget a terem előkészítésében és majd az összerakodásban is!

Előzetesen tudatjuk, hogy november 16-án kerül majd megszervezésre az ún. „Szentek felvonulása” az új Közösségi Házban. Minden gyerek valamilyen szentnek öltözve bemutathatja majd annak életét, s hogy miért számít az adott személy példaképnek. Már lehet készíteni a jelmezeket.