:

Hirdetések (2018.7.29.)

Ma hajnalban két autóbusszal kelt útra az a száz ministráns és kispap, valamint az őket kísérő lelkiatyák, akik képviselnek minket a Nemzetközi Ministránstalálkozón Rómában. Imádkozzunk értük, hogy pénteken este szerencsésen, épségben, élményekben gazdagon érkezhessenek majd haza.

Hálás köszönet mindazoknak, akik csütörtökön részt vettek az oroszvári ünnepen és együtt imádkoztak a nagyszülőkért és unokákért!

A ferences templomban a héten szerdától lesznek szentmisék. Szerdán, csütörtökön és pénteken este 18 órától, szombaton reggel 8 órai kezdettel, vasárnap pedig a szokott időben, délelőtt 9-kor. A pontos szétírást a faliújságon találják.

A héten lesz az Angyalos Boldogasszony, vagyis a Porcinkula ünnepe, ami a ferences templomban különösen is fontos ünnep, valamint elsőpéntek is, ezért kérjük, hogy igyekezzenek a héten az esti szentmiséken minél többen részt venni. A miséket Varga Zoltán mosonmagyaróvári piarista atya fogja celebrálni, fogadják őt szeretettel és törődéssel. Zoltán atya az esti misék előtt gyóntatni is fog.

Szombaton, augusztus hónap elsőszombatján, Vianney Szent János emléknapján a reggel 8 órai mise előtt, immár hagyományosan 7:30-tól a kihelyezett Oltáriszentség előtt a rózsafüzér imádkozására kerül sor újabb papi hivatásokért. Kapcsolódjanak be minél többen, vegyék komolyan a hivatásokért folytatott rendszeres elsőszombati imádkozást!

Kérjük, hogy a nyári hónapok folyamán is vásárolják a Remény hetilapot, hogy ne maradjon fel a megrendelt újságból. Aki teheti, vigyen a régebbi számokból is, esetleg vásároljanak ismerőseiknek, beteg vagy idős testvéreinknek, akiket meglátogatva megajándékozhatnak vele. A jövő héten megjelenő számban a közösség kovácspataki nyaralásáról is olvashatnak majd beszámolót.

Kérjük a kedves híveket, hogy a következő héten is naponta imádkozzanak egy-egy tized rózsafüzért a helyi közösségért, annak nyári programjaiért, a közösség minden családjáért, minden tagjáért! Áldott vasárnapot és hetet!