:

Hirdetések (2018.5.20.)

A héten Rómában leszek tanulmányi úton, a környékbeli atyák fognak helyettesíteni.

Hétfőn, kedden és szombaton reggel nem lesz szentmise itt a ferences templomban.

Szombaton a budapesti lelkinapra reggel hat órakor az Istropolistól indul az autóbusz. Még van néhány hely a buszban, a mise után Horváth Ilonánál jelentkezhetnek az érdeklődők. Kérjük, hogy élelmet hozzanak magukkal az egésznapos programra. Jöhetnek gyerekek, fiatalok, felnőttek és idősek is, minden korosztály számára biztosítanak programot. Külön buzdítom a felolvasókat, ministránsokat, imacsoportok tagjait, hogy a szentmiséről szóló lelkinap által is elmélyülhessenek szolgálatuk végzésében.

Jövő vasárnap, Szentháromság vasárnapján a délelőtti mise végén fogjuk kiértékelni a misenaplókat, amiket a mai mise után a Rozália-kápolnában lehet leadni, valamint az internetes hittanversenyt, a bibliaversenyt és a cserkész bakancspróbát is. Minden érintett gyermeket és fiatalt szeretettel hívunk a szentmisére!

A Remény újságok mellől jelentkezési lapok vihetőek a családok imaláncába való bekapcsolódáshoz, a nyári gyerektáborra, valamint a felnőttek nyári közösségi kirándulására. Kérjük, hogy az érdeklődők minél hamarabb szíveskedjenek leadni a kitöltött jelentkezés lapokat illetve befizetni a részvételi díjakat! Köszönjük!

Szép hetet kívánok mindenkinek!