:

Hirdetések (2018.1.7.)

Ma, a hónap első vasárnapján szentmisénket szentségi áldással fejezzük be. Kérjük a gyerekeket, hogy jöjjenek a betlehemhez az újabb matricákért a misenaplójukba.

A csütörtöki szentségimádásra konkrét imaszándékokat lehet megfogalmazni. Kérem, hogy konkrét élő és elhunyt személyekért, családokért, konkrét ügyekért kérjék a közös imát az Oltáriszentség előtt.

Pénteken Dr. Fábry Kornél atya, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) főtitkára lesz a vendégünk. 17:30-tól adoráció lesz a ferences templomban, majd az esti magyar mise után pedig beszélgetésre kerül sor a Magyar Intézet épületében a NEK előkészületeiről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szombaton délelőtt 9-kor lesz a Korona társalgóban az elsőáldozásra készülők találkozója.

Vasárnap, január 14-én diákmise lesz, utána pedig kávéház a refektóriumban. Jövő vasárnapig lehet leadni a kitöltött jelentkezési lapot a következő magyar bérmálkozásra.

Mint jeleztem, rendszeresen közölni fogom közösségünk életéből az aktuális szentségkiszolgáltatásokat és szentelményeket, hogy még inkább tudjunk egymásra figyelni és egymásért imádkozni: január első hetében négy beteglátogatásra és áldoztatásra hívtak, egy személy vette fel a betegek kenetét és két temetés volt. Imádkozzunk értük!