:

Hirdetések (2017.11.19.)

Ma van a Szegények Világnapja. Ferenc pápa kérésére első alkalommal tartja az Egyház ezt a világnapot.

Ma este 18-kor a Kék-templomban tartjuk Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepét.

Szerdán Taizé-i énekekkel kísért mise lesz, utána e lelkiségről hallhatnak a fiatalok a Koronában.

Pénteken délután az óvodáskorúak hittanos foglalkozására várják a kisgyerekeket a Koronába.

Szombaton, november 25-én újra Szabadegyetem. Reggel a ferenceseknél nem lesz magyar mise, helyette 8:30-kor a jezsuita templomban kezdődik misével a tanulmányi nap programja.

Szombaton a 2020-as budapesti eucharisztikus kongresszusra készülve 17 és 18 óra között szentségimádásra buzdítják a szervezők a kedves híveket. Aki teheti, kapcsolódjon be a kezdeményezésbe, s bármelyik templomba betérve találjon időt az Úr előtt fohászkodni, engesztelni és kérni. A ferences templomban is alkalom lesz közösen imádkozni az Oltáriszentség előtt 17 órai kezdettel. IDE kattintva lehetséges bejelentkezni és a saját e-mail cím segítségével további személyeket is bejelenteni.

Vasárnap Krisztus Király főünnepe lesz, az egyházi év utolsó vasárnapja. A jövő vasárnapi mise után kávéházra kerül sor, kérjük a segítséget az előkészületben és elrakodásban, valamint a sütésben.

A jövő heti kávézás keretében a refektóriumban naptárak lesznek kaphatók a 2018-as évre, valamint a gyerekeknek adventi foglalkoztató füzetek, illetve rózsafüzérek és könyvek minden korosztály számára.

Jövő vasárnap zárul a határidő bejelentkezni a tavaszi szünet idejére tervezett közösségi sítúrára, valamint bejelenteni az idei jubilánsokat és jubiláló házaspárokat.