:

Nemcsak a világhálón, de a közösségi hálón is

Keress bennünket

Hirdetések (2017.9.10.)

Купить СНПЧ А7 Кемерово, оперативная доставка

Köszönöm mindazok részvételét, akik kedden eljöttek az új pasztorális év terveinek bemutatására, vagy akik annak anyagát otthon elolvasták. Kérem, hogy minél többen tanulmányozzák át a közösség érdekeit szolgáló javaslatokat s kéréseket, és aktívan, szolgálattal és imával támogassák a közösség nagy családjának életét. A pasztorális év felvázolását IDE KATTINTVA meg.

Az egész havi programunkat ITT OLVASHATJÁK.

Kedden este 18 órakor a Koronában egy afrikai missziós szolgálatról hallhatunk élménybeszámolót, várjuk az érdeklődőket!

Szerdán este 18 órakor a szentmise Konrád atya lelki üdvéért lesz bemutatva.

Csütörtökön a Szent Kereszt Felmagasztalásának ünnepe lesz, pénteken a Fájdalmas Szűzanyára emlékezünk majd.

Pénteken este 18-kor a szentmisét Ft. Bošňák András, szenci káplán fogja celebrálni. A szentmise végén újmisés áldásában részesít minket. Igyekezzünk minél többen jelen lenni ezen az újmisén.

Szombaton itt a ferences templomban nem lesz reggel magyar mise. Az egynapos zarándoklatra és kirándulásra Budapestre és Szentendrére szombaton reggel 5:30-kor indul az autóbusz az Istropolistól. Még néhány szabad hely van az autóbuszon. Kérjük, aki szeretne jönni, még ma jelezze Horváth Ilonánál. A hazaérkezés este 20 órára tervezett. Ezzel a zarándokúttal is hálát adunk az idei nyárért és az elmúlt pasztorális évért a Jóistennek.

Ugyancsak szombaton, délelőtt 9 órai kezdettel kateketikai nap lesz a Miletič utcai szalézi rendházban. Három előadásra kerül sor a boldoggáavatás előtt álló don Titus Zemanról.

A bérmálkozókkal tegnap tartottuk a lelkinapot Modorban. A liturgia próbálása szerdán este 17 órakor lesz a templomban. Gyónási lehetőség a bérmálkozók és hozzátartozóik számára pénteken az esti mise előtt háromnegyed órával lesz biztosítva, de már a hét folyamán a hétköznapi misék előtt is el lehet végezni a szentgyónást. A bérmálkozási szentmise vasárnap 8:30-kor fog kezdődni, kérjük az első padsorokat a templomban szabadon hagyni a bérmálkozók és bérmaszüleik számára. A bérmálási mise után mindenkit szeretettel hívunk majd a refektóriumba. Imádkozzunk a bérmálkozókért, név szerint is. Névsoruk a faliújságon is megtalálható. Akik két éven keresztül egy konkrét bérmálkozóért imádkoztak, vasárnap a refektóriumban egy kis ajándékkal is meglephetik őket.

Már lehet kérni jelentkezési lapot a következő elsőáldozásra, amely 2018. május 13-án lesz.

Jelentkezési lap vihető a Szabadegyetem újabb évfolyamára is.

A mise után a gyerekek bejöhetnek a sekrestyébe a mai matricákért az új misenaplóba. Akinek még nincs misenaplója erre az iskolaévre, szintén jöjjön be kérni a sekrestyébe. Kérjük a szülőket, hogy rendszeresen használják otthon gyermekeikkel együtt a misenaplót, s közösen beszéljék át a misén hallott evangéliumot.