:

Hirdetések 2016. február 21-én

A félszáz jelentkezővel együtt ma indulunk a közösségi sítúrára Zuberecre, ahonnan szombaton jövünk vissza Pozsonyba. A sítúra ideje alatt többek között pannonhalmi bencés szerzetesek fognak helyettesíteni. Szerdától szombatig Ontkó Henrik OSB és Juhász-Laczik Albin OSB atyák, a pannonhalmi bencés gimnázium tanárai fogják a magyar szentmiséket bemutatni itt, a ferences templomban. Buzdítom a kedves híveket, hogy a vendég atyák szentbeszédeinek meghallgatása által is tudatosítsák nagyböjt kegyelmi idejének lelki megújulást szolgáló lehetőségét.

*

Nagyböjt péntekjein idén is 17:30-tól imádkozzuk a keresztutat itt, a ferences templomban. Köszönöm, hogy múlt pénteken a ministránsok előimádkozták az idei második keresztúti ájtatosságot, felajánlva papi hivatásokért. A következő pénteki keresztutat a helyi kispapok fogják előimádkozni. Kérem, minél többen vegyünk részt a közös keresztút-végzésben!

*

Jövő vasárnap, a hónap negyedik vasárnapján a szentmise után „kávéház”-ra kerül sor a refektóriumban.

*

Február 29-ig lehet leadni a kitöltött jelentkezési lapot és a hozzácsatolt keresztlevelet a következő magyar nyelvű bérmálkozásra.

*

Betegellátás és temetés esetén az alábbi számon hívhatnak: +421 911 912 410.

*

További áldásos nagyböjtöt, megújulást hozó hetet kívánunk mind a közösségi sítúrán, mind egyéni vagy családi kirándulásokon résztvevő szabadságolóknak, mind pedig az itthon maradó, bencés atyák által lelki táplálékban részesülő híveknek!

 

2016. február 21.                                                                           

Tamás atya