:

Hirdetések évközi idő 24. vasárnapján

Kedden, a Hétfájdalmú Szűz Anya ünnepén este 18 órakor lesz magyar nyelvű szentmise itt a ferences templomban.

*

Szombaton, szeptember 19-én kateketikai napra kerül sor a Miletič utcai szalézi templomban és rendházban, nem csak hitoktatóknak. Program: 9 órakor szentmise, amelynek főcelebránsa Orosch János nagyszombati érsek lesz, 10 órától pedig Udvardy György pécsi megyéspüspök előadásai hallgathatók meg: „Az Egyház katekézise - az Egyház katekétája” témában.

*

A Menetelés az életért jövő vasárnap, szeptember 20-án délután kerül megrendezésre. A programban szereplő, délelőtt 9 órakor kezdődő magyar nyelvű szentmise főcelebránsa itt, a ferences templomban Haľko József püspök atya lesz. Hívják meg ismerőseiket is a közös találkozásra!

*

A jövő vasárnapi szentmise után a gyerekek átvetik az új szentmisenaplókat, amelybe ebben az iskolaévben is gyűjthetik majd a vasárnapi evangéliumokhoz fűződő matricákat.

*

Szívből gratulálok a ma bérmálkozott fiataloknak, a szentmise után tovább ünnepelhetünk a refektóriumban. Köszönet a híveknek, akik imáikkal kísérték a bérmálkozókat az előkészület idején, valamint akik segítettek a mai ünnep előkészítésében.

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, az alábbi számon hívjanak: +421 911 912 410, vagy a szentmisék előtt ill. után keressenek személyesen.

*

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. szeptember 13.                                                     Tamás atya