:

Hirdetések évközi idő 23. vasárnapján

Mivel a hónap első vasárnapja van, szentmisénket szentségi áldással fejezzük be.

*

Jövő vasárnap, szeptember 13-án Haľko József püspök atya szolgáltatja majd ki a bérmálás szentségét közösségünk 23 fiataljának itt, a ferences templomban a 9 órai szentmisében. A bérmálás szertartása után lehetőség lesz a refektóriumban tovább ünnepelni a püspök atyával és a bérmálkozókkal, ahol személyesen is gratulálhatnak azoknak, akiket az előkészület ideje alatt imáikkal segítettek. Kérjük a kedves hívek hozzájárulását ehhez az ünnepi agapéhoz édes és sós süteményekkel, szendvicsekkel és üdítőkkel, amiket a bérmálási szentmise előtt hozhatnak a refektóriumba.

*

A bérmálkozókkal a péntek esti szentmise után találkozunk, gyóntatásukra pedig a szombat reggeli szentmise után kerül majd sor. A szülők, nagyszülők, bérmaszülők és további hozzátartozók fokozatosan végezhetik el szentgyónásukat a hétköznapi szentmisék előtt szerdán, csütörtökön és pénteken.

*

A ma felolvasott pásztorlevélben is említett Menetelés az életért szeptember 20-án délután kerül megrendezésre. A programban szereplő, délelőtt 9 órakor kezdődő magyar nyelvű szentmise főcelebránsa itt, a ferences templomban Haľko József püspök atya lesz. Hívják meg ismerőseiket is a közös találkozásra!

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, az alábbi számon hívjanak: +421 911 912 410, vagy a szentmisék előtt ill. után keressenek személyesen.

*

Az új iskolaévhez a Mindenható bőséges áldását kívánom a tanulóknak, diákoknak, egyetemi hallgatóknak, pedagógusoknak, szülőknek, nagyszülőknek, a nevelésért felelős minden jószándékú embernek!

 

2015. szeptember 6.                                                        Tamás atya