:

Hirdetések Szentháromság vasárnapján

A mai elsőáldozási szentmise után rövid agapéra hívjuk a refektóriumba az elsőáldozókat, családtagjaikat, a ministránsokat és az ifjúsági énekkar tagjait, valamint a gyerekeket!

*

Holnaptól lehet szentmiseszándékokat beíratni a második félévre a sekrestyében.

*

Csütörtökön Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe, Úrnapja lesz, ami parancsolt ünnep. Az este 18 órakor kezdődő szentmise a templomon belüli úrnapi körmenettel fejeződik majd be.

*

A héten lesz elsőpéntek. Minden hétköznapi szentmise előtt lesz szentgyónási lehetőség. Kérem, használjuk ki a rendszeres szentgyónás lehetőségét!

*

Jövő vasárnapi szentmisénket az elsővasárnap szokásos szentségi áldással fejezzük majd be. Ugyancsak jövő vasárnap kerül sor a hagyományos úrnapi szentmisére szlovák nyelven a Prímás-téren. Az ünnepi mise 10:30-kor kezdődik, majd pedig a szentségi körmenettel fog folytatódni, ami a Szentháromság-templomnál ér véget.

*

A sekrestyében lehet jelentkezni a már említett heti rendszerességű rózsafüzér előimádkozásra és a felolvasásra a hétköznapi szentmiséken. Szeretném buzdítani a kedves híveket, hogy minél többen kapcsolódjanak be ezekbe a szolgálatokba, férfiak és nők, fiatalok és idősek egyaránt, hozzájárulva így is a közösség életéhez.

*

Betegellátás és temetés esetén kérem, a következő számon hívjanak: +421 911 912 410.

*

Áldott vasárnapot és hetet kívánok!

 

2015. május 31.                                                                       Tamás atya